”Strategisk set skal robotterne hjælpe AL Finans med at kunne håndtere vores fremtidige vækstambitioner uden vi skal forøge antallet af medarbejdere” - Johan Ploug Aagaard, Direktør for Strategi & Forretningsudvikling, AL Finans A/S

RPA Robotics Process Automation

TIDSBESPARRELSE

Robotter overtager regelbaserede administrative opgaver og frigiver dermed medarbejderens tid til andre opgaver.

HØJERE PRODUKTIVITET

Robotter arbejder utrætteligt, uden pause og uden at miste koncentrationen, døgnet rundt.

KVALITETSSIKRING

Robotter arbejder ensartet, baseret på det fastlagte regelsæt, uden at lave indtastnings- eller andre fejl.

RPA Robotics Process Automation

Enhver organisation er under stort pres på digitalisere og automatisere alle aspekter af deres aktiviteter, men for mange organisationer er vigtige forretningsprocesser stadig afhængige af manuelle arbejdsgange såsom indsamling, gennemgang og indlæsning af information mellem systemer, hjemmesider og portaler – internt og eksternt. Disse gentagne, afhjælpende opgaver kræver, at dine medarbejdere logger ind og ud af flere systemer, kopiering og indsættelse af data mellem forskellige kilder og formater.

Udover at være kedeligt arbejde, er manuelle opgaver også ineffektive og unøjagtige – især sammenlignet med forudsigelige automatiserede arbejdsprocesser. IT-afdelingerne kæmper for at reagere på alle ønskerne fra forretningsenhederne, hvilket betyder at mange automatiseringstiltag bliver udskudt, omlagt eller glemt. Resultatet er manuelt arbejde lever videre, og status quo for ineffektive operationer forbliver.

Hvad siger vores kunder

”Den løsning vi nu har fået, betyder en forventet besparelse på 60 procent i forhold til de omkostninger, der før blev brugt til at få løst opgaven manuelt.”

Brug af softwarerobotter til at automatisere jeres vigtigste forretningsprocesaktiviteter

Robotic Process Automation (RPA) gør det muligt at oprette en digital arbejdsstyrke, der arbejder side om side med dine medarbejdere for at opnå større effektivitet. RPA eliminerer næsten alle manuelle data-drevne aktiviteter. Softwarerobotter automatiserer de opgaver, som mennesker ellers ville have udført. RPA kan enten arbejde selvstændigt eller supplere andre automatiseringsplatforme såsom fx Business Process Management (BPM).

Softwarerobotter efterligner specifikke handlinger, som jeres medarbejdere udfører, mens de arbejder på en computer. Dette omfatter handlinger i forbindelse med en forretningsapplikation, hjemmeside, webportal, eller desktop applikationer, herunder e-mail, Microsoft Excel og meget mere. I modsætning til grundlæggende desktopautomatiseringsværktøjer eller dyre interne udviklingsprojekter, udnytter RPA en simpel metodologi uden programmering, der automatiserer stort set enhver menneskelig aktivitet, der involverer adgang til og behandling af information.

Udnyt Process Intelligence til at forstå og forbedre processer

Med robotautomatisering og løbende overvågning af forretningsprocesserne kan du:

 • Få værdifuld indsigt i, hvordan en proces udføres
 • Bedre forstå og administrer din arbejdsstyrke
 • Identificer tendenser og mønstre i dine processer
 • Hent de oplysninger, du har brug for for at optimere og justere

Nettoresultatet Din organisation er bedre informeret og i stand til at være proaktiv, ikke reaktiv og smartere og mere forudsigende i hvordan du styrer dine operationer. Med denne nye indsigt, kan din organisationen bevæge sig væk fra statiske rapporter. Du kan bedre forudse problemer og håndtere toppe og flaskehalse på specifikke trin i en proces, før de forårsager kundeproblemer eller savnede muligheder.

Fordele ved robot procesautomatisering

 • Integrer nemt oplysninger

  Automatisk erhverve og integrere data fra hjemmesider, portaler, og applikationer i systemer til lettere behandling og indsigt i beslutninger.

 • Retur tid til en travl arbejdsstyrke

  Frigør dine medarbejdere fra gentagne opgaver, så de kan anvende deres færdigheder til aktiviteter, der kræver en menneskelig berøring.

 • Opnå større driftseffektivitet

  Stop med at dræne dit budget og menneskelige ressourcer ved at tilføre hastighed, intelligens, effektivitet og kvalitet i dine forretningsprocesser.

 • Eliminer menneskelige fejl

  Komplette processer på samme måde, hver gang – hvilket resulterer i mere nøjagtige og pålidelige resultater.

 • Match virksomhedens hastighed

  Implementer softwarerobotter til nye procesaktiviteter som din virksomheds behov og prioriteter ændres uden måneders udvikling. Byg og implementer automatisering i løbet af dage og uger, ikke måneder.

Vil du læse mere, så kan du
helt uforpligtende downloade cases, whitepapers m.m. her.

RPA Business Process Automatiseringsløsninger

Med evnen til at få adgang til og behandle data fra flere data kilder, kræver RPA ikke reengineering af gamle processer, eller fravælge platforme, der er kernen i dine operationer. Det kan fungere som en stand-alone løsning til dine specifikke behov. RPA er også komplementær til traditionel forretningsprocesstyring (BPM) og case management, hvor robotter bruges i forskellige trin inden for et større sæt af processer, hjælper organisationer til yderligere at eliminere manuelle trin i nøgleprocesser, såsom kunde onboarding, forsikringsskade håndtering og realkreditlån.

Vil du vide mere om dine fordele ved RPA?

© Copyright - BPA Solutions A/S