Kofax Robotic Process Automation

TIDSBESPARELSE

Robotter overtager regelbaserede administrative opgaver og frigiver dermed medarbejderens tid til andre opgaver.

HØJERE PRODUKTIVITET

Robotter arbejder utrætteligt, uden pause og uden at miste koncentrationen, døgnet rundt.

KVALITETSSIKRING

Robotter arbejder ensartet, baseret på det fastlagte regelsæt, uden at lave indtastnings- eller andre fejl.

En ny digital intelligent arbejdsstyrke

Selvom nogle af jeres processer sandsynligvis er automatiserede, falder mange dataindtastningsopgaver gennem revnerne i procesoptimeringen, fordi jeres netværk af interne og eksterne systemer – partnere, kunder og web – ikke er fuldt integreret.
Udfordringen er at finde en ideel løsning, der nemt kan integrere systemer og automatisere manuelle front- og back office-opgaver uden at forstyrre hverdagens forretninger eller dine nuværende løsninger.
Kofax Kapow-robotter forbinder effektivt og uden programmering såvel forskellige virksomhedssystemer som alle datakilder fx databaser, websites, e-mail, og Excel.

Virksomheden kan dermed udnytte og udveksle data fra forskellige, og almindeligvis uforenelige kilder. Alle data bliver nu tilgængelige i en brugbar form.
Robotic Process Automation (RPA) afløser og automatiserer gentagne og regelbundne operationer, så ressourcer kan frigøres til andre opgaver.
Kapow-robotter arbejder typisk på den eksisterende brugergrænseflade, så der ikke skal ændres i den bestående løsning. Udviklingstiden med Kofax RPA er markant mindre end med traditionel programmering.

Fordele ved Kofax Robotics Process Automation

 • Nemt at integrere information

  Kofax RPA kan automatisk samle og integrere data fra hjemmesider, portaler og forretningsløsninger til en strømlinet behandling af digitalt indhold. Kofax RPA understøtter alle typer applikationer, herunder Web, Windows-løsninger, Java-løsninger, AS/400 og Mainframe.

 • Mere tid til det væsentlige

  Softwarerobotter gør det muligt at reproducere og udføre menneskelige handlinger. De rutinemæssige opgaver kan automatiseres på tværs af flere forretningsapplikationer og datakilder, så medarbejderne kan anvende deres ressourcer og tid til andre formål.

 • Dramatisk lavere udviklingsomkostninger

  De robotautomatiserede processer kan implementeres og integreres med adgang til alle web-datakilder uden kostbar og tidskrævende kodning.

 • Fejlfri processer

  Robotter bliver ikke trætte i løbet af en arbejdsdag, de mister ikke koncentrationen og laver ingen fejl. Processer udføres altid på nøjagtig samme måde, hver eneste gang, og med 100% præcision og pålidelighed. Det sparer penge.

 • Løsningen følger med virksomhedens udvikling

  I en virksomhed under udvikling opstår løbende nye behov, og prioriteterne vil ændre sig over tid. Her er det afgørende, at det kun er et spørgsmål om få dage eller uger, før de nye processer er implementeret i softwarerobot-løsningen.

 • Større operationel effektivitet

  Mange virksomheder oplever, at fokus på hastighed og effektivitet, såvel som intelligens og kvalitet i forretningsprocesserne, er en vigtig succesparameter. Alternativet dræner både budget og menneskelige ressourcer.

Vil du læse mere, så kan du
helt uforpligtende downloade cases, whitepapers m.m. her.

Funktioner

Kofax RPA er en robot automatiserings- og integrationsplatform i enterprise-klasse. Løsningen er særdeles fleksibel og skalerbar og indeholder alle de robotautomatiserings- og analysefunktioner, en virksomhed kræver.

Robot design og implementering

Kofax RPA Design Studio indeholder design, implementering, QA samt supportværktøjer til understøttelse af produktionsafviklingen, herunder Kofax Analytics prædefinerede BI dashboards, og en Scheduler til tidsstyret afvikling af robotterne.

Understøttelse af applikationer og datakilder

Kofax RPA understøtter alle typer forretningsapplikationer, uanset om de er baseret på Windows, Browser, Java, SAP eller IBM AS/400 og Mainframe. Desuden kan Kofax RPA læse og skrive til næsten alle datakilder i form af SQL databaser, Excel, E-mail, XML, JSON, CSV etc.

Overvågning og optimering

Kofax RPA Analytics indeholder prædefinerede interaktive dashboards, der leverer nær real-time data til administratorer, med information om systemets ydeevne, individuelle robotter og datakilder. Det sætter administratorer i stand til at overvåge robotafviklingen og hurtigt diagnosticere eventuelle problemer.

Omfattende sikkerhedsfunktioner

Rollebaseret adgang til Kofax RPA, inklusiv forbindelse til LDAP, Active Directory eller indbyggede brugerstyring, sikrer adgangen til udvikling og drift af robotter.

Robotic Syntetisk APITM

Kofax Kapow robotter kan kaldes med et standard Java, .NET, SOAP eller RESTful-interface. Det kan anvendes til enkelt at integrere robotprocesser i eksisterende forretningsapplikationer og eksterne systemer.

Afvikling af robotter

Afvikling af robotter kan aktiveres på mange måder for at give maksimal fleksibilitet. De kan afvikles tidsstyret, interaktivt startet af en bruger eller integreret i eksisterende forretningsapplikation. Via Robotic Syntetisk APITM kan virksomheden også stille web-services til rådighed, som kan bruges til integration af forretningspartnere.

Anvendelser og løsninger

Eksempler på anvendelse:

 • Transport og logistik
 • Forsikring
 • Bank
 • Detailhandel
 • Kundeservice og support

© Copyright - BPA Solutions A/S