GBS Workflow Manager

TIDSBESPARELSE

Hurtig oprettelse og behandling af alle sager med fuldt overblik over hvor sagerne til enhver tid befinder sig.

HØJERE PRODUKTIVITET

Skræddersyede løsninger baseret på Best Practise sikrer at produktiviteten er i fokus.

KVALITETSSIKRING

Strukturerede workflows sikrer en ensartet behandling af alle sager baseret på af firmaet fastlagte regler. Revisionssporet dokumenterer hvert forløb.

1
2
3
4
5
1

Cloud & Mobility

2

Email Integration

3

BPMN & Processes

4

Forms

5

Design
Tools

Optimer de administrative processer med

Workflow Management

Effektive forretningsprocesser er en af ​​virksomhedens store udfordringer. Større individualisering og selvstændigt arbejdende afdelinger med bud på mange og forskellige løsninger øger kompleksiteten inden for business management.

GBS Workflow Manager er en intuitiv løsning til styring af administrative arbejdsgange, som gør det simpelt at afbilde og automatisere forretningsprocesser. Her er en sikker måde at håndtere selv de største udfordringer med succes.

Udviklingstiden med GBS Workflow Manager er markant mindre end med traditionel programmering. Med det intuitive ’drag & drop’-design af både skærmbilleder og workflow kan den professionelle bruger hurtigt lave individuelle løsninger som supplement til standardløsningerne fra BPA Solutions.

3 hurtige skridt til en ny løsning på et administrativt problem

Mulighederne ved brug af GBS Workflow Manager spænder vidt, fra skabelsen af den enkle formular til håndtering af kompleks forretningslogik. De fleste opgaver kan med fordel optimeres: Fra de mindre, som at bestille kaffe og kage til mødelokalet, til de større og mere komplekse f.eks. godkendelse af kreditorfakturaer.

Med GBS Workflow Managers intuitive ’drag & drop’ interface i webbrowseren er det nemt at udvikle og implementere arbejdsgange. Forretningsprocesser og webapplikationer oprettes med blot et par klik. Brugeren behøver ikke en særlig viden om programmering. Målene nås hurtigt med den fleksible, BPMN-kompatible workflow-motor.

Med blot 3 skridt kan en ny løsning på et administrativt problem udvikles og sættes i drift.

Design af skærmbillede / formular

Med den intuitive skærmbillede-designer kan man ved hjælp af ’drag & drop’ af de mange standardelementer hurtigt danne et skærmbillede med de nødvendige informationer.

Design af workflow

Den tilhørende forretningsproces designes også med ’drag & drop’, baseret på den nyeste BPMN teknologi med kobling til den opgaveansvarlige og en række standardelementer til at styre hele forretningsprocessen.

Afvikling af løsningen

Da Workflow Manager er en browserbaseret løsning, kræves ingen ekstra installationer hos den enkelte bruger. Det er nemt og hurtigt at komme i gang. Løsningen kan afvikles på alle enheder såsom PC, Mac, smartphones og tablets.

Fordele

 • En fremtidssikret applikationsstrategi

  Effektive forretningsprocesser er en af ​​virksomhedens store udfordringer. Større individualisering og selvstændigt arbejdende afdelinger med bud på mange og forskellige løsninger øger kompleksiteten inden for business management.

  GBS Workflow Manager er en intuitiv løsning til styring af administrative arbejdsgange, som gør det simpelt at afbilde og automatisere forretningsprocesser. Her er en sikker måde at håndtere selv de største udfordringer med succes.

 • Standard løsninger fra BPA Solutions

  BPA Solutions har udviklet en række løsninger på administrative problemer, der er fælles for de fleste virksomheder. Med BPA Solutions standardløsninger kommer I hurtigt i gang – med mulighed for selv at tilføje nye løsninger.

 • Hurtig udvikling af løsninger og workflows

  Professionelle brugere er afhængige af optimale, brugervenlige værktøjer. Derfor stilles der stigende krav til opdaterede workflow-løsninger og forretningsapplikationer med en kort udviklingstid og en høj funktionalitet.

 • GBS Workflow Manager tilbyder en intuitiv, browserbaseret ’drag & drop’ brugergrænseflade.

  Ved hjælp af de mange designelementer kan man hurtigt skabe forretningsapplikationer uden brug af programmering. Den fleksible workflow- motor gør det enkelt at tegne og implementere forretningsprocesser.

 • Understøttelse af mobile enheder giver mere fleksibilitet

  Vores verden er mobil. Det betyder, at forretningsprocesser er nødt til at fungere gnidningsløst i den mobile verden.
  Kritiske processer må ikke gå i stå, fordi de ikke understøttes af mobile enheder som tablets og smartphones. Den hurtige reaktionstid spiller en afgørende rolle i mange forretningsprocesser og sikres med GBS Workflow Manager.

 • Platformuafhængig

  Virksomhedernes valg af underliggende platform kan være lige så forskellige som forretningsprocesserne. Optimale workflow og forretningsapplikationer er uafhængige af platform og kan afvikles både i browser og under Sharepoint.

Vil du læse mere, så kan du
helt uforpligtende downloade cases, whitepapers m.m. her.

Funktioner

Med GBS Workflow Managers intuitive ’drag & drop’ interface i webbrowseren er det nemt at udvikle og implementere arbejdsgange. Forretningsprocesser og webapplikationer oprettes med blot et par klik. Brugeren behøver ikke viden om programmering. Målene nås hurtigt med den fleksible, BPMN-kompatible workflow-motor.

Intuitiv betjening

Det letforståelige web-interface med et væld af standard designelementer gør det nemt at komme i gang, selv for uerfarne brugere. Såvel enkle arbejdsgange som komplekse forretningsprocesser kan skabes og implementeres uden brug af programmering. Det sparer tid og belaster ikke jeres udviklingsressourcer.

Hurtig implementering

Arbejdsgange og forretningsapplikationer, der er oprettet med GBS Workflow Manager, kan implementeres meget enkelt. Et omhyggeligt og kyndigt rolle- og rettighedskoncept gør en detailstyring af adgangsrettigheder mulig. Brugere er autoriseret specifikt til de pågældende applikationer.

Større produktivitet

Professionelle brugere har fordel af automatisering af rutinemæssige processer. Tilbagevendende opgaver, såsom indgående ordre eller reklamationer, understøttes med intuitive workflow-applikationer. Fremdrifts-displayet holder brugerne informeret om den aktuelle status for forretningsprocesser.

Ingen afbrydelser

GBS Workflow Manager forhindrer afbrydelser i forretningsprocesser. Understøttelse af mobile enheder som smartphones og tablets giver fleksibilitet i forhold til arbejdsgange og forretningsapplikationer.

Fremtidssikret

GBS Workflow Manager baserer sin åbne arkitektur på kendte standarder, såsom BPMN 2.0 og HTML5. Med den platform-uafhængige tilgang og med understøttelse af den mest udbredte collaboration platform Microsoft Sharepoint er GBS Workflow Manager det sikre valg.

Cloud & SaaS klar

Et voksende antal virksomheder bruger cloud-platforme som Microsoft Azure eller Office 365 til at øge deres fleksibilitet. I vælger, om I vil afvikle GBS Workflow Manager på lokale servere, hybrid eller i skyen. GBS Workflow Manager kan afvikles i alle miljøer.

Gør forretningsprocesser mobile

 • Vil du gerne bruge arbejdsgange og forretningsprocesser uden for kontoret?
 • Skal vigtige applikationer også være mobil-tilgængelige?
 • Rejser dine medarbejdere meget og har brug for adgang uafhængig af enhed og lokation?

GBS Workflow Manager gør disse krav til den nye virkelighed.

Apple iOS, Google Android eller Windows: GBS Workflow Manager og den mobile arbejdsmarked kommer godt ud af det sammen. Brug webapplikationer på smartphones eller tablets med de indbyggede browsere. Intet behov for kompliceret tilpasning eller yderligere software. Tag vigtige beslutninger selv væk fra kontoret, og hold forretningskritiske processer igang. GBS Workflow Manager åbner døren til en ny, uafhængig arbejdsverden.

 • Mobil adgang til forretningsapplikationer
 • Start individuelle workflows og fuldfør tildelte opgave
 • Placer, behandl og accepter anmodninger hurtigt og nemt
 • Status og kontrol af aktuelle opgaver
 • Ensartet brugeroplevelse, enhedsuafhængig

Anvendelser og løsninger

Eksempler på anvendelse:

 • Fakturagodkendelse
 • Reklamationsbehandling
 • Kontraktstyring
 • Rekvisitionssystem
 • Rejseafregning
 • Tidsregistrering
© Copyright - BPA Solutions A/S