OM BPA SOLUTIONS

Business Process Automation Solutions
til automatisering af forretningsgange

Motivationen…

Motivationen i vores arbejde er at hjælpe virksomheder med at forbedre og automatisere deres forretningsgange. Opgaven er typisk at frigøre menneskelige ressourcer fra rutinearbejde til mere værdiskabende arbejdsopgaver.

Identificere ineffektive processer…

Det er altid en spændende udfordring at hjælpe vores kunder med at identificere ineffektive processer, for så at optimere dem med intelligente løsninger. For os handler det om, at ændringerne skaber positive og målbare resultater.

Et tværsnit af brancher…

Vi arbejder i et tværsnit af brancher som forsikring, handel, transport, produktion, detail, trælast og A-kasser/foreninger – for at nævne nogle af dem, hvor vi har bidraget til en succesfuld automatisering af administrative processer.

Solid erfaring…

I de sidste 20 år har vi været en professionel aktør i den verden, hvor det handler om at koble forretningssystemer (SAP, Aspect4, TIA, C5, NAV, AX, M3, Nyt Modulus …) sammen med IT-løsninger, som kan optimere administrative processer.
Mange år i IT-branchen har givet os stor viden om, hvordan en virksomhed i en given branche bedst kan integrere vores IT-løsninger til det forretningssystem, der findes i forvejen. Selv om hver virksomhed er unik med sine særlige behov, er vejen til en individuel løsning alt andet lige nemmere, når den er baseret på solid erfaring.

Vores indgående kendskab til markedet har givet os mulighed for at udvælge de bedste produkter fra førende leverandører. Når man tilfører disse gennemprøvede standardløsninger det nødvendige supplement af individuel tilpasning, bliver slutresultatet markedets stærkeste løsninger inden for optimering af administrative processer.

Vi lægger vægt på…

Vi kobler høj faglighed, viden og mange års erfaring med de bedste tekniske løsninger. Vi gør standardløsninger unikke og det komplekse til at forstå.
Vi lægger stor vægt på at skabe personlige og langvarige relationer med vores kunder. Vi er overbevist om, at det er til gavn for begge parter, at vi kender hinanden og vore virksomheder godt.

© Copyright - BPA Solutions A/S