Løsninger til ASPECT4

Få mere værdi ud af din ASPECT4 løsning

BPA Solutions har igennem mere end 15 år leveret løsninger, der supplerer og udvider funktionaliteten til alle ASPECT4 brancheløsninger inden for Transport, Trælast, Logistik og Fashion.

Vores speciale er optimering af administrative processer, hvor til vi tilbyder en række løsninger, der er fuldt integreret med og supplerer funktionaliteten i ASPECT4.

Det vores kunder efterspørger og vi hjælper med er:

  • Robotic Process Automation optimering af forretningsgange knyttet til ASPECT4
  • Automatisk modtagelse og registrering af fakturaer i ASPECT4
  • Elektronisk godkendelse af fakturaer med 3-vejs match i ASPECT4 Trælast og Logistik
  • Elektronisk godkendelse af fakturaer med charteque kontering i ASPECT4 Transport
  • Det Elektroniske Charteque der indeholder alle dokumenter til ASPECT4 Transport
  • Automatisk modtagelse og registrering af ordrebekræftelser til ASPECT4
  • Arkivering og strukturering af virksomhedens dokumenter, herunder DocManager udskrifter fra ASPECT4
  • Workflow optimering af administrative processer

Til det formål har vi udviklet en række standard løsninger, men laver også individuelt tilpassede løsninger til lige netop jeres udfordringer.

RPA – Robotic Process Automation

Med RPA er det muligt at automatisere gentagende rutineopgaver, der ikke alene involverer ASPECT4, men ofte også andre applikationer, såsom websider, regneark etc. RPA kan både virke internt i virksomheden, men også være med til at integrere virksomheden med kunder, leverandører etc. og dermed optimere hele værdikæden.

Softwarerobotter efterligner specifikke handlinger, som en person udfører, mens de arbejder på en computer. Dette omfatter handlinger i forbindelse med en forretningsapplikation, hjemmeside, webportal eller desktop applikationer, herunder e-mail, Microsoft Excel og meget mere. Robotterne udfører rutineprægede opgaver, og de sikrer højere kvalitet, fejl elimineres og giver store tidsbesparelser i forhold til manuelt arbejde.

Elektronisk fakturahåndtering

Modtagelse registrering og godkendelse af fakturaer er en tidskrævende proces, som enkelt automatiseres med en løsning til elektronisk fakturahåndtering.

En løsning til elektronisk håndtering af kreditorfakturaer er lige dele teknik og viden om processerne i virksomhederne.

Vi har mere end 15 års erfaring med modtagelse og elektronisk godkendelse af kreditorfakturaer i forbindelse med ASPECT4 og vores konsulenter har meget stor erfaring og viden omkring mulighederne i de forskellige ASPECT4 brancher.

Med udgangspunkt i vores Best Practice løsninger til ASPECT4 leverer vi hurtigt og sikkert en komplet og integreret løsning.

Workflow automatisering

Rigtig mange processer dækkes af standard ASPECT4, men i alle typer virksomheder findes der processer, der ikke dækkes af ERP-løsningen.

Mange af disse processer dækkes af papirblanketter eller regneark, der e-mailes frem og tilbage uden mulighed for centralt overblik og styring.

Med workflow automatisering erstattes blanketter og regneark med en elektronisk formular, der tilknyttes et workflow som fleksibelt styrer behandlingen/godkendelsen af den elektroniske formular.

Læs mere om de standardløsninger vi tilbyder samt mulighederne for hurtigt at udvikle egne løsninger.

Ordrebekræftelser

For mange virksomheder er ordrebekræftelsen fra en leverandør er et helt centralt dokument og ofte selve grundlaget for priskontrol, produktionsplanlægning og fakturering.

Kommer varerne til tiden og i den mængde vi har brug for? Dette fremgår af ordrebekræftelsen og afvigelser fra den ønskede leveringstid og mængde kan betyde stop i produktionen eller utilfredse kunder, der ikke får deres vare som forventet.

Med EDIflex Ordrebekræftelse modtages ordrebekræftelser og relevante data som rekvisitionsnummer, varenummer, antal, leveringsdato etc. udtrækkes og sammenlignes med oplysningerne i ASPECT4.

Vil du vide mere om dine fordele ved automatisering af forretningsprocesser i ASPECT4?

© Copyright - BPA Solutions A/S