Faktura

En løsning til elektronisk håndtering af kreditorfakturaer er lige dele teknik og viden om processerne i virksomhederne.

Erfaring

BPA Solutions har mere end 15 års erfaring med scanning og elektronisk godkendelse af kreditorfakturaer. I den periode er der gennemført mange projekter inden for en række forskellige brancher og af varierende kompleksitet.

Dette har givet BPA Solutions konsulenter en meget stor viden og erfaring. Specielt har vi oparbejdet en stor viden om automatisk match og godkendelse af varekøbsfakturaer samt fragtfakturaer integreret med de førende ERP-løsninger på markedet.

Det har resulteret i løsninger hvor fokus er på undtagelseshåndtering, så alle fakturaer der matcher, behandles helt automatisk med øget sikkerhed og stor tidsbesparelse til følge.

Løsningerne spænder fra shared service center dækkende 25 lande world wide, til fakturascanning og arkivering i mindre virksomheder.

Løsning

BPA Solutions baserer sine løsninger på førende internationale producenter inden for scanning, elektronisk datafangst, arkiv og workflow.

Godkendelsesprocesserne afhænger meget af hvilken type faktura, der er tale om og ofte finder man et miks af flere forskellige fakturatyper i den samme virksomhed.

  • Varekøb
  • Omkostningsfakturaer
  • Fragt med automatisk afstemning
  • Rekvisitionsbaserede omkostningsfakturaer

Vil du vide mere??? - Kontakt os for et gratis inspirations møde på telefon 7023 2330 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.